Nahajate se: Domov Arhiv novic Knauf Insulation
Facebook  Gmaps

Kaldom d.o.o.

Knauf Insulation

V ponudbi podjetja Knauf Insulation najdete izolacijske materiale iz kamene in steklene volne ter dodatne materiale za kompletiranje sistemov kot so fasadna pritrdila, folije, trakovi….

Vgradnja izolacijskih materialov podjetja Knauf Insualtion nudi uporabnikom kakovostno toplotno, zvočno in protipožarno zaščito, hkrati pa prinaša izjemne energijske prihranke. Zaradi manjše porabe energije prihranimo denar, po drugi strani pa aktivno prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja s škodljivimi emisijami.

knauf ecoseZnak Ecose

Izolacijski materiali podjetja Knauf Insulation so narejeni iz naravnih materialov in so zato človeku prijazni, prinašajo ugodno bivalno mikroklimo, akustično izolacijo in požarno varnost.

  Nova generacija mineralnih izolacij Knauf Insulation

 • Steklena mineralna volna Knauf Insulation z ECOSE® Technology zagotavlja izjemne prednosti pri rokovanju

  Knauf Insulation mineralna volna z ECOSE® Technology je že na videz in otip drugačna od izolacije, ki ste jo poznali doslej, ker:

  • je mehkejša na otip

  • se manj praši

  • je brez vonja

  • se odlično reže

          Mineralna volna Knauf Insulation z ECOSE® Technology je naravno rjave barve in je brez dodanih umetnih barvil.

Knauf pakiranje
 • ... je okoljsko bolj sprejemljiva

  Naravna rjava barva izolacije pomeni do zdaj še nedoseženo stopnjo sprejemljivosti za okolje:
  • Izdelana je iz naravnih in/ali recikliranih surovin in utrjena z uporabo tehnologije na bio osnovi brez formaldehida, fenolov, akrilatov in brez dodanih umetnih barvil ali belila;
  • V primerjavi s klasično mineralno volno prispeva k izboljšanju kakovosti zraka v prostorih;
  • Zmanjšuje vpliv na okolje zaradi manjše vsebovane energije;
  • Zmanjšuje emisije snovi iz proizvodnje v okolje in manjša izpostavljenost na delovnem mestu;
  • Cenovo je konkurenčna naši tradicionalni mineralni volni;
  • Pomembno prispeva k trajnostni gradnji.

 • ... zagotavlja vse lastnosti, ki ste jih vajeni pri naši klasični mineralni volni

  Produkti, proizvedeni po novi tehnologiji, nudijo enake toplotno - izolacijske lastnosti, požarno odpornost, požarno klasifikacijo, zvočno izolacijo, vpijanje zvoka, mehanske lastnosti in enako količino recikliranega materiala v proizvodu, hkrati pa izboljšana obstojnost materiala podaljšuje njegovo življenjsko dobo.


 • ... in je skladna z vsemi evropskimi in nacionalnimi normami in standardi

  Skladnost z evropskimi in nacionalnimi normami in standardi

  S prehodom na ECOSE® Technology uvajamo novo generacijo mineralne volne. Lastnosti proizvodov Knauf Insulation so v primerjavi s tradicionalno mineralno volno izvrstne, novi proizvodi pa so hkrati skladni z vsemi zahtevanimi evropskimi in nacionalnimi normami in standardi za izolacije iz mineralne volne.

   

  Evropske norme in standardi

  Logo CE

   Označevanje z znakom CE

  Mineralna volna Knauf Insulation z ECOSE® Technology je preskušena po vseh veljavnih evropskih normah. Vsi proizvodi Knauf Insulation so skladni s krovnim standardom za izolacije iz mineralne volne EN 13162:2008 "Toplotnoizolacijski proizvodi za stavbe - Tovarniško izdelani proizvodi iz mineralne volne (MW) - Specifikacija".

     Zdravje in varnost

 • Mineralna volna Knauf Insulation z ECOSE® Technology je skladna tudi z neobveznim postopkom certificiranja EUCEB in Opombo Q Direktive 67/548/EGS oz. njene spremembe 97/69/ES, zato ni suma na kancerogene učinke, material pa ni razvrščen po nobeni klasifikaciji nevarnih snovi. Steklena in kamena vlakna podjetja Knauf Insulation sta predregistrirani v skladu z Uredbo REACH (ES 1907:2006). Predmet Uredbe REACH je registracija, evaluacija, avtorizacija in omejevanje kemikalij.

  Nacionalne norme in standardi 

  Proizvodi Knauf Insulation pa se ne preskušajo le po evropskih normah in standardih, temveč tudi po obveznih nacionalnih sistemih potrjevanja, kakor je razvidno iz podatkov na nalepki proizvoda.

   

  Nacionalne ikone 

  Proizvodnja v vseh naših obratih mineralne volne poteka v skladu s strogimi zahtevami standardov kakovosti ISO 9001:2000. Poleg tega je večina naših proizvodov potrjenih tudi po standardih ISO 14001: 2004 in OHSAS 18001:2007, kar odraža našo odločenost za nenehne izboljšave v smislu vse pomembnejših vidikov okolja, zdravja in varstva pri delu.


Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 25 Januar 2010 13:32 )  

Boniteta odličnosti

Boniteta odličnosti